Belgelerdeki 'Dost Unsurlar’ örtüşüyor!

Gündemlerim’ isimli belgedeki bir not ile Albay Dursun Çiçek imzalı ‘İrtica ile Mücadele Eylem Planı örtüşüyor. Biri ‘Evrenosoğlu kullanılacak’ derken diğerinde ‘Evrenosoğlu’nu uyaralım’ ibaresi var.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2009 08:14 GÜNCELLEME 24.11.2009 08:14 GÜNCEL
Belgelerdeki 'Dost Unsurlar’ örtüşüyor!

Gündemlerim’ isimli belgede yer alan bir not ile Albay Dursun Çiçek imzalı ‘İrtica ile Mücadele Eylem Planı’nın örtüşmesi de dikkat çekiyor. Albay Çiçek imzalı skandal planın “Medya Faaliyetleri” bölümünde “İskender Evrenesoğlu, Ömer Öngüt gibi hazırda beklettiğimiz elemanlara medyatik eylemler ve söylemler yaptırılacak” deniliyor.

‘Gündemlerim’ isimli belgede ise “Deniz Kutluk’a, İskender Evrenesoğlu konusu çok önemli bu konuda haberler var dikkat edelim zamanı henüz gelmedi deşifre olursa kendi sonu olur. Avukat çulhaoglu’nu uyaralım” deniliyor. “Gündemlerim2” isimli belgede ise ‘Dost Unsurlar’ın nasıl ve kimler tarafından kontrol edileceği de isim isim anlatılıyor.

İşte o liste:

-“Evrenosoğlu (Deniz Kutluk)

• Dostluk kardeşlik (E. Kora. A.G.)

• Haydar baş (Abdullah Ağar),

• Hzb tahrir (S.O., T.M., C.K., H.G., Ö.M., M.E., Astsby. Y.Ç.)...

• Abdullah Ağar'a yardımcı olacaklar V.S., B.T., G.Ç., S.T., E.A....

• Hakikat vakfı yazı işleri müdürü İsmail Yavuz (Ö.K. Paşa ile irtibatlı) F. Paşa S. Erenoğlu nu vazifelendirdi. Ö. Paşa bu konuda vazifeli...

Dostluk Kardeşlik Grubu’nun liderliğini İrtica Eylem Planı’nda bekletilen ‘Dost Unsur’ Ömer Öngüt yapıyor.

(Star)