Özden Örnek evinde düştü kolunu kırdı

Darbe günlükleri ile gündem olan Özden Örnek hastanelik oldu. İstanbul'daki evinde düştüğü iddia edilen Örnek'in kolu kırıldı. Örnek, başını da yere çarptı. Eruygur da tutukluyken hapishane de düşerek hafızasını yitirmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2010 11:23 GÜNCELLEME 10.01.2010 11:23 GÜNCEL
Özden Örnek evinde düştü kolunu kırdı

Askeri hastanede alçıya alınan kola platin takıldı. Başını da yere çarpan emekli Oramiral Örnek, ambulansla kaldırıldığı askeri hastanede platin takılarak sağ kolu alçıya alındıktan sonra taburcu edildi.

Günlüklerinde Sarıkız ve Ayışığı isimleri altında darbe planları bulunduğu iddia edilen eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özden Örnek, hastanelik oldu.

Ajans Habertürk muhabiri Mustafa Gökkılıç'ın haberine göre, Örnek, önceki gün sabah saatlerinde İstanbul'daki evinde dengesini kaybederek yere düştü.

Sağ kolunun üzerine düşen ve başını da yere çarpan Örnek'in yardımına ailesi koştu.

Ambulansla Kasımpasaş Askeri Hastanesi'ne kaldırılan Örnek'in kolunun eklem yerinden kırıldığı anlaşıldı. Örnek'in koluna özel platin takıldı. Düşmenin etkisiyle başını da yere çarpan Örnek'in ayrıca beyin tomografisi çekildi.

Başında herhangi bir ödem oluşmadığı ve kalıcı rahatsızlık riski bulunmadığı anlaşılan Örnek, 4 saat sonra taburcu edildi.

Ergenekon'un en önemli sanıklarından biri olan Jandarma eski Genel Komutanı Şener Eruygur da tutuklu bulunduğu Kandıra Cezaevi'nde de düşerek hafızasını kaybetmişti.

KAYNAK : Habertürk