Apo'nun Suriye'deki mesut günleri Galeri

Abdullah Öcalan'ın bilinmeyen fotoğrafları... Öcalan'ın plajda ve kaldığı villanın havuzunda yüzerken, futbol oynarken, kadın teröristlerle kulama yaparken görüntüleri çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2011 16:10 GÜNCELLEME 06.09.2011 16:10 GÜNCEL
Apo'nun Suriye'deki mesut günleri Galeri

BDP'li Bengi Yıldız'ın Bodrum'daki deniz kaçamağı dillere düşerken, terörist başı Öcalan'ın gizlide kalan kaçamak fotoğrafları da gün ışığına çıktı.

Gazete Habertürk'ün yayınladığı habere göre Yüzlerce fotoğraf arasında Öcalan'ın plajda ve kaldığı villanın havuzunda yüzerken, futbol oynarken, kadın teröristlerle doğum günü kutlarken görüntüleri yer alıyor. Ayrıca her havuz ve deniz sefasından sonra topluca yenilen yemeklere ait pozlar da dikkat çeken kareler arasında bunuluyor. Fotoğraflarda Öcalan'ın bu dönemde her türlü konfor ve lükse sahip bir hayat sürdüğü görülüyor. Suriye'nin başkenti Şam'da yüksek duvarlarla çevrili lüks bir villada kalan Öcalan beraberindeki bir grup PKK'lı ile bol bol havuza giriyor.

Havuzda verilen pozlarda Öcalan'ın yanı sıra 10 örgüt mensubu bulunuyor. Fotoğraflarda örgüt mensuplarının yüzerken Öcalan'ın önüne geçmemeye çalıştığı dikkatler kaçmıyor. Geniş bir alan üzerinde kurulu villanın bahçesinde spor alanları da yer alıyor. Buralarda basketbol oynayıp futbol maçı yapan Öcalan, yorgunluğunu yine havuzda yüzerek atıyor. Ardından da havuzbaşına kurulan yemek masasında karnını doyuruyor. Abdullah Öcalan'ı yüzerken gösteren bir başka fotoğrafın adresi ise Suriye'nin Lazkiye şehrindeki bir plaj. Kesire Öcalan ile burada objektif karşısına geçen Öcalan'ın fotoğrafları arasında sadece kadın teröristler ile birlikte olduğu pozlar da var. Bu fotoğraflardan birinde Öcalan için hazırlanan doğum günü pastası için 4 kadının görev aldığı görülüyor. Kadınlar pastayı kesmeye Öcalan ise yemeye hazırlanıyor.

Bazı fotoğraflarda ise BDP'nin önemli isimleri yer alıyor. Bu isimlerden birinin Ahmet Türk, diğerinin ise Gültan Kışanak olduğu öne sürüldü. Ahmet Türk kalabalık bir grupla birlikte Öcalan ile aynı masada yemek yerken objektife takılırken Kışanak da villanın bahçesinde Öcalan ile birlikte bir grup teröristi denetlerken fotoğraflanmış. Bir fotoğrafından bıyıksız olduğu görülen Öcalan, Suriyeli aşiret mensupları ve Yunanistan heyeti ile yapılan görüşmelerinin yanı sıra, çelik yelek giyerken de objektifin karşısına geçmiş.

KAYNAK : Gazete Habertürk