Siirt'te saldırı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

Siirt'te Polis Meslek Yüksek Okulu yakınlarında polis aracı zannedilerek bir araca düzenlenen roketatarlı saldırıda 4 kadın hayatını kaybetti 2 kişi de ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2011 08:10 GÜNCELLEME 21.09.2011 08:10 GÜNCEL
Siirt'te saldırı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

Siir'te, teröristler tarafından sivillerin bulunduğu araca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemesi sonucunda, 4 kadın hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Saldırıda 1 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Siirt'te düğün salonu önünden polis meslek yüksek okulu istikametinde giden ve içerisinde 5 sivil vatandaşın bulunduğu sivil otomobile teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu Nergiz Evin (25) kardeşi Zeynep Evin (31), Kevser Çekin (25) ve Nurcan Olgaç (25)hayatını kaybetti.

Polis meslek yüksek okulunda nöbet tutan polislerin karşılık vermesiyle bir terörist ölü olarak ele geçirildi.

Polis Meslek yüksek okulu karşısında bulunan düğün salonunda, düğününü yapan damat İbrahim Sevimsiz, davetlilerin güvenli bir şekilde salondan çıkmasını isterken, polis, davetlilerin çıkmasına izin vermedi.

Damat Sevimsiz, çatışmanın bir anda başladığını belirterek, "Biz neyin nasıl olduğunu anlamadık. Bir anda silah sesleri geldi. Çatışma çıktı, biz kendimizi yere attık. Saldırı bir anda gelişti, canımızı zor kurtardık. Bizden ölü yada yaralı yok" dedi.

KAYNAK : İHA-HABER7-AA