Mersin polisinden Van'a 2 kamyon yardım

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz ün organize ettiği kampanya ya, depremzedeler için toplanan 2 Kamyon yardımı Van'a gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2011 17:01 GÜNCELLEME 02.11.2011 17:01 GÜNCEL
Mersin polisinden Van'a 2 kamyon yardım

Abdullah Biçer-Vakkas Arslan'ın haberi

Yardımların coğu Emniyet personeli tarafından toplandı,Polis şefkat evinde toplanan yardımları kamyona Toplum Destekli polisler bizzat kendileri yükledi.

Yükleme işlemlerini bizzat yerinde izleyen Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Van'da milleti üzen büyük bir deprem yaşadıklarını belirtti.

"Biz bir milletiz. Van'daki insanlar üşüyorsa Mersin'in insanları da üşüyor" diyen Öksüz, "Oradaki insanın sıkıntısı bizimde sıkıntımız. Bunu biliyoruz, yaşıyoruz. Onun için karınca kararınca Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak biz de buradan oradaki insanların acısını bir nebze olsun azaltmak, yaralarını sarmak, merhem olmak, acıları paylaşmak adına yardım topladık." şeklinde konuştu.

Bunun ikinci kamyon olduğunu ifade eden Öksüz, "Bunun devamı gelecek. Ümit ederim oradaki insanlarımızın acısını dindirmek için bir katkı sunmuş oluruz. Polis memuru arkadaşlarımız bizzat çalıştılar. Mersinliler de büyük bir katkı sundular." dedi.

HABER 7