Boğanın boğazını ayakta kesti! VİDEO

Tam, bu bayram geçtiğimiz yıllardaki gibi kötü kesim manzaraları yaşanmayacak diye düşünmeye başlamışken ajanslara düşen bu görüntü bayramın maneviyatına gölge düşürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2011 16:45 GÜNCELLEME 07.11.2011 16:45 GÜNCEL
Boğanın boğazını ayakta kesti! VİDEO

Bakırköy'deki bir kurban satış noktasındaki kesim görevlileri, yere yatıramadıkları boğanın boğazını ayaktayken kesti. Ayakta boğazı kesilen boğa dakikalarca can çekişirken, belediye araçlarının ve personelinin bulunduğu bir yerde böylesine insanlık dışı bir görüntünün yaşanmasına izin verilmesi de dikkat çekti.

Bayramın ilk günü nedeniyle yoğunluğun yaşandığı kurban pazarlarında, zaman zaman tartışılacak görüntüler ortaya çıktı. Bir kurban satış noktasında kesime götürülen boğa, görevliler tarafından zapt edilemedi. Hayvanı yere yatıramayan görevli ayakta kesmeye karar verdi.

Kurbanlık boğanın sahibinden kesim parası ve bahşişini de alan kesim görevlisi ayaktaki hayvanın boğazını kesti. Aldığı ilk bıçak darbesi ile can çekişmeye başlayan boğa görevlinin bıçak darbelerine daha fazla dayanamayarak yere yığıldı. Amatör kamera tarafından çekilen bu görüntülerde vatandaşların tepki vermeden yaşanan bu olayı izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

(İHA)