Yılmaz Özdil'in babası toprağa verildi
Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil’in babası Veli Özdil (79), İzmir'in Urla ilçesindeki İskele Mezarlığı'nda toprağa verildi.
ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2011 15:14
GÜNCELLEME 30.12.2011 15:14
GÜNCEL
Karabağlar ilçesi Hatay’da oturan merhum Özdil’in cenaze namazı ise Murat Reis Camisi'nde cuma namazını müteakip kılındı. Cenaze namazına İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ertuğrul Özkök ve Uğur Dündar, milletvekilleri, belediye başkanları ve bazı gazete temsilcileri katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ve Mehmet Haberal ise çelenk gönderdi. Camide Yılmaz Özdil ve yakınları taziyeleri kabul etti.
Veli Özdil, Yeni Asır Gazetesi'nin eski sahibi Bilgin ailesinin yıllarca şoförlüğünü yapmış, gazetenin dağıtımında da sorumlu olarak çalışmıştı
KAYNAK : CİHAN