Cübbeli Ahmet Hoca'nın annesi vefat etti

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen ve 6 aydır tutuklu bulunan Ahmet Mahmut Ünlü'nün annesi vefat etti. Cenaze işlemleri için iki gün izin verilen Ünlü, annesinin vefat ettiği hastaneye gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2012 21:18 GÜNCELLEME 12.06.2012 12:41 GÜNCEL
Cübbeli Ahmet Hoca'nın annesi vefat etti

Ahmet Mahmut Ünlü'nün annesi Rabia Ünlü dün vefat etti. Rabia Ünlü'nün kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Bir suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda tutuklanarak, Metris Kapalı Cezaevi'ne konulan Ahmet Mahmut Ünlü'nün avukatları müvekkillerinin cenazede yer alması için yetkililerden 2 gün izin aldı. Metris Cezaevi'nden ambulansla ayrılan Ahmet Mahmut Ünlü, annesinin vefat ettiği Çamlıca'daki özel bir hastaneye geldi.
 
Hastane girişinde yakınları tarafından karşılanan 'Cübbeli Ahmet Hoca'nın burada doktorlardan bilgi aldı.
İş adamı Fadıl Akgündüz de hastaneye gelerek Ünlü'ye taziyede bulundu. Hastaneden önce Rabia Ünlü'nün tabutu çıkarıldı.

BABASI EŞLİK ETTİ

Daha sonra da tekerlekli sandalye ile hastaneden ayrılan Ahmet Mahmut Ünlü'nün ambulansa binişi sırasında kısa süreli arbede yaşandı. Ambulansa cezaevi, jandarma ve polis araçları nezaret etti. Annesinin cenazesini Çamlıca'daki özel hastaneden alan Ünlü'ye babası Yusuf Ünlü ve yakınları eşlik etti.

Rabia Ünlü, yarın Fatih Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.



Öte yandan Ahmet Mahmut Ünlü'nün izin alacağı haberi üzerine Ünlü'yü seven yaklaşık 500 kişilik kadınlı, erkekli grup cezaevi önüne geldi. Ünlü'nün sözlerinin yazılı olduğu pankartları açan grup, Ünlü Metris Cezaevin'den ayrılana kadar bekledi.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın cezaevinden hastaneye gelme anı:

KAYNAK : HABER 7 / Ajanslar