Grup Yorum solisti o teröristle

Terörist cenazesinde gözaltına alınan Grup Yorum solisti Selma Altın'ın canlı bomba İbrahim Çuhadar'la yan yana olan bir fotoğraf ortaya çıktı. Altın ve Çuhadar aynı gösteride sahnedeler.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2012 11:21 GÜNCELLEME 19.09.2012 11:33 GÜNCEL
Grup Yorum solisti o teröristle

Terörist cenazesinde gözaltına alınan Grup Yorum solisti Selma Altın'ın canlı bomba İbrahim Çuhadar'la yan yana olan bir fotoğraf ortaya çıktı. Altın ve Çuhadar'ın 30 Mart 2010 tarihinde DHKP-C terör örgütünün kuruluş yıldönümünde yan yana fotoğraflanan görüntüleri gözlerden kaçmıyor.

Basın mensuplarına dağıtılan bu görüntülerde Grup Yorum üyesi Selma Altın'ın Sultangazi İlçesi'nde bulunan Gazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne düzenlediği saldırıda ölen canlı bomba İbrahim Çuhadar ile yan yana yürürken fotoğrafları var.

Öte yandan Selma Altın'ın ve Ezgi Dilan Balcı'nın bazı gösterilere katıldığı görülüyor. O görüntülerde Altın'ın canlı bomba İbrahim Çuhadar'la yan yana olduğu bir fotoğraf da yer alıyor.

Olayın ardından canlı bombaya ait parçalar, Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 14 Eylül'de Adli Tıp önüne gelen Çuhadar'ın arkadaşları ve örgüt yandaşları çevredeki araç, işyeri ve otomobilleri tahrip edip polise saldırdı. Sokak aralarına taşan gösteriler sonrasında yaklaşık 26 kişi gözaltına alındı. İşte o gösteride eylemin ön saflarında bulunan Selma Altın, ilerleyen saatlerde gözaltına alındı.

KAYNAK : Haber7