Silah patladı, Birand 'tarihi not'u es geçti / İZLE

KanalD Ana Haber'de Mehmet Ali Birand, Başbakanlık'taki silah sesi olayını birinci haber yaptı ve haberi en küçük ayrıntısına varana kadar detaylandırırken Türkiye'nin bugüne kadar aldığı en yüksek kredi notu ise en son haber oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2012 21:30 GÜNCELLEME 06.11.2012 08:37 GÜNCEL
Silah patladı, Birand 'tarihi not'u es geçti / İZLE

Mehmet Ali Birand'ın sunduğu Türkiye'nin en çok izlenen haber programı adeta Başbakanlık'taki silah sesi ne ayrıldı.ı. Sürekli  günlük önemli bazı gelişmeleri başlıkları ile verdikten sonra haberlerine başlayan Birand, bu kez, doğrudan Başbakanlık'taki silah sesi ile haberine başladı.

Haberde zanlının özellikle Başbakan'ın sempatizanı olduğu vurgulanırken  haberde Bülent Ecevit döneminde yazar kasasını Başbakanlık'ta atan görüntülere de yer verilmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin yıllardır beklediği , kredi derecelendirme kuruluşu  Fitch'ten  gelen ve Türkiye'ye ilk kez verilen yatırım yapılabilirlik notu ise Kanal D ana haberinde 19.50'de yani haberin bitiş anonsu yapılırken verilen paranın notlarında yer aldı.  Birand bu notla borsanın fırladığını, döviz ve altının düştüğü açıklamasını tek bir cümlede  okuyarak haberini bitirdi.

KAYNAK : Haber7