Kaçırılan Türk gazetecilerin ilk görüntüleri

Suriye’de kaçırılan ve kendilerinden yaklaşık 2 aydır haber alınamayan Türk gazeteciler Hamit Coşkun ve Âdem Özköse’nin görüntüleri ilk kez yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2012 10:41 GÜNCELLEME 07.05.2012 11:05 Gündem
Kaçırılan Türk gazetecilerin ilk görüntüleri

İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve İHH yetkilisi İzzet Şahin ile bir araya gelen Hamit Coşkun ve Adem Özköse’nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İKİ AY SONRA İLK TELEFON!

Suriyeli yetkililerle yapılan görüşmelerin ardından Şam’a giderek Adem Özköse ve Hamit Coşkun ile görüşen İHH heyeti, kaçırılan gazetecileri telefonla aileleriyle de görüştürdüler.

İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve beraberindekilerin fotoğraf çektirdiği gazeteciler duygu ve düşüncelerini de paylaştı.

"EN MUTLU GÜNÜM"

İHH heyetini karşısında gören kameraman Hamit Coşkun’un “Hayatımın en mutlu gününü yaşadım, Herkese teşekkür ederim” dediği Adem Özköse ise Türkiye’de herkesin gazetecilerin serbest bırakılması için büyük mücadele verdiğinin anlatılması üzerine, “Çok teşekkür ediyorum dualarını eksik etmesinler. En kısa sürede evimizde olacağız inşallah” dediği öğrenildi.

EN KISA SÜREDE SERBESTLER

Görüşmelere devam edeceklerini kaydeden İHH Başkanı Bülent Yıldırım, sürecin olumlu bir şekilde devem ettiğini ve gazetecilerin en kısa sürede serbest bırakılacağına inandıklarını söyledi.

İşte ilk görüntüler:

KAYNAK : Haber 7