5 gündür kayıp olarak aranıyordu! Cansız bedeni bulundu

Hakkari'nin Derecik ilçesinde 5 gündür haber alınamayan Şevket İzci'nin (25) derede cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2026 09:00 GÜNCELLEME 27.07.2026 13:49 ÜLKE'DE BUGÜN
5 gündür kayıp olarak aranıyordu! Cansız bedeni bulundu

Edinilen bilgiye göre, Irak sınırında bulunan Derecik ilçesine bağlı Ortaklar köyünde yaşayan Şevket İzci 5 gün önce kaybolunca yakınları durumu ihbar etti. 

Ailesinin yaptığı kayıp ihbarının ardından bölgede jandarma ve İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri ile gönüllü vatandaşlar tarafından arama çalışması başlatıldı.

Şanlıurfa'da köpek dehşeti! 8 yaşındaki çocuk kanlar içinde kaldı

Bakanlık, 800 bin TL başlık parası biriktiren gence ulaştı

AT DERE YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU 

Ortaklar köyü yakınlarındaki derede Şevket İzci'ye ait olduğu değerlendirilen atın ölü bulunmasıyla birlikte çalışmalar bölgede yoğunlaştı.

Van'dan sevk edilecek dalgıçların da arama çalışmalarına katılacağı belirtildi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU 

 Arama çalışmalarının 5'inci gününde, köyün yakınındaki derede İzci'nin cansız bedenine ulaşıldı.

İzci'nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp birimine gönderilecek.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : İHA, DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR