Hatay'da şehit olan av koruma memuru gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Hatay’da kaçak avcıların açtığı ateş sonucu vurulan av koruma memuru Mehmet Ali Koşar'In Türk bayrağına sarılı naaşı , Kisecik Mahallesi Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2022 12:58 GÜNCELLEME 12.09.2022 12:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Hatay'da şehit olan av koruma memuru gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Hatay’ın Defne ilçesi Ballıöz Mahallesi’nde ormanlık alanda kimliği belirsiz kaçak avcıları engellemek isterken, tüfekle açılan ateş sonucu şehit düşen Hatay Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nde görevli Mehmet Ali Koşar (43), Kisecik Mahallesi Camii’nde düzenlenen cenaze namazı ile toprağa verildi.

EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve 4 çocuk babası olan merhum Av Koruma Memuru Mehmet Ali Koşar’ın Türk bayrağına sarılı naaşı Antakya Mezarlık Kompleksi’nde alınarak Kisecik Mahallesi’ne getirildi. Kisecik Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Koşar, Kisecik Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Merhum Koşar’ın ailesi ve akrabaları gözyaşlarını tutamazken, bazı aile yakınları sinir krizi geçirdi.

Düzenlenen cenaze törenine Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci, DKMP Genel Müdürü Mustafa Tuğrul Şahin, DKMP 7. Bölge Müdürü Faruk Atmaca, Hatay Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, bazı kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR