Hatay’da otomobilin çarptığı tarım aracındaki karı kocanın feci ölümü

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Antakya istikametinde hareket eden tarım aracına (patpat) otomobil çarptı. Kazada tarım aracındaki Sabit (55) ve Leyla (50) Uzel çifti hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2022 16:17 GÜNCELLEME 30.10.2022 16:17 ÜLKE'DE BUGÜN
Hatay’da otomobilin çarptığı tarım aracındaki karı kocanın feci ölümü

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi Samandağ-Antakya karayolunda meydana gelen kazada, A.B. yönetimindeki 31 ACT 819 plakalı otomobil, Sabit Uzel'in (55) kullandığı "patpat" olarak tabir edilen tarım aracına çarptı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

TARIM ARACINDAKİ ÇİFT KURTARILAMADI

Ekipler, sürücü Sabit Uzel ile yanındaki eşi Leyla Uzel'in (50) hayatını kaybettiğini belirledi.

Karı kocanın cansız bedenleri Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü A.B., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR