Çocuğunu görmek istedi, boşanma aşamasındaki eşi tarafından canice darp edildi!

Kahramanmaraş'taki iki büyük depremin vurduğu Hatay'da depremzede Şiraz Kalla, çocuğunu görmek için gittiği boşanma aşamasındaki eşi İ.K. tarafından darp edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2023 15:59 GÜNCELLEME 20.02.2023 15:59 ÜLKE'DE BUGÜN
Çocuğunu görmek istedi, boşanma aşamasındaki eşi tarafından canice darp edildi!

Depremde ciddi yıkımların olduğu ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Hatay Samandağ'da kadına şiddet olayı yaşandı. Samandağ Cemal Gürsel Mahallesi'nde yaşayan Şiraz Kalla depremden kurtuldu ama şiddetten kurtulamadı.

ÇOCUĞUNU GÖRMEK İSTEDİ

İddiaya göre çocuğunu görmek için boşanma aşamasındaki kocasının evine giden Kalla, darp edildi. Kadın şikayetçi olurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİ TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Şiraz Kalla'nın avukatı Cuma Irmak, "Boşanma aşamasında olan Şiraz Kalla, velayeti kendisinde olmasına rağmen 2 günlüğüne babasına bıraktığı çocuğunu görmek için kocası İ.K.'nın evine gitti. Çocuğu annesine göstermek istemeyen İ.K. eşini darp etti. Şiraz Kalla'nın şikayeti üzerine Samandağ Emniyeti harekete geçti" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR