Asi Nehri’nde kaybolan Berkan'dan acı haber

Hatay'ın Defne ilçesinde 10 gün önce Asi Nehri’ne düşüp kaybolan Berkan Karakaya'nın (24), cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2026 08:58 GÜNCELLEME 11.02.2026 09:36 3.SAYFA
Asi Nehri’nde kaybolan Berkan'dan acı haber

Edinilen bilgiye göre,  Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi’nde 2 Şubat günü Asi Nehri’ne düşüp, akıntıya kapılarak kaybolan Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) personeli Berkan Karakaya için başlatılan arama çalışmaları 10'uncu günde sonuç verdi.

16 yaşındaki Erkan, akranı tarafından öldürüldü: 1 tutuklu

İzmir'de kanlı infaz! Polis kılığına girip, Pehlül'ü evinin önünde katletti

Gürültü yaptığı gerekçesiyle öldürülen 10 yaşındaki Emir'in davasında karar!

Samsun’da avlanma pulundan elde edilen gelir dudak uçuklattı

 

10'UNCU GÜN CANSIZ BEDENİ BULUNDU 

AFAD, Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, saat 03.00 sıralarında Asi Nehri’nin denize döküldüğü noktada Karakaya'nın cansız bedeni bulundu.

Ekipler tarafından sudan çıkarılan Karakaya’nın cenazesi, otopsi için Hatay Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR