Nusret Gökçe bu kez de İngilizcesiyle gündeme geldi! Sosyal medyada olay oldu...

Yaptığı hareketlerle ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden hiç düşmeyen ünlü şef Nusret Gökçe bu kez Instagram'dan paylaştığı gönderiyle olay oldu! ABD, İspanya ve Dubai'den sonra Londra'da da restoran açan Nusr-Et , videosunda İngilizce konuşması ve İngilizlerden farksız şekilde konuştuğunu iddia etmesiyle gündeme geldi. Ünlü ismin o anları sosyal medyada çok konuşuldu...

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2021 13:22 GÜNCELLEME 12.11.2021 13:28 HAYAT
Nusret Gökçe bu kez de İngilizcesiyle gündeme geldi! Sosyal medyada olay oldu...

Dünyanın en büyük şehirlerinde restoran sahibi olan Nusret Gökçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Personelleriyle arasında yaşanan bahşiş kriziyle gündeme gelen ve tazminat davasını kaybeden ünlü isim bu kez ise İngilizce konuşması ve İngilizcesini övmesiyle olay oldu. ABD, İspanya ve Dubai'den sonra Londra'da da restoran açan Nusr-Et, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Nusret'in yaptığı o paylaşımın detayları...

İngilizce Yaptığı Paylaşım Sosyal Medyada Gündem Oldu

Yaptığı paylaşımlarla bir an olsun sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlü şef Nusret Gökçe, bu kez ise İngilizcesiyle olay oldu. Gökçe, Instagram'dan yaptığı videoda, "Londra hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Londra her zaman benim büyük rüyamdı. Londra'yı çok seviyorum, çok farklı ve tıpkı bir altına benziyor" dedi. Nusret, "İngilizcen nasıl?" sorusuna ise "İngilizcem neredeyse bir İngiliz gibi" yanıtını verdi. Ünlü işletmecinin İngilizce konuştuğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Daha Önce Uzaya Restoran Açacağını İddia Etmişti!

Fenomen işletmeci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından çıraklık yıllarında çekilen bir fotoğrafını yayınlamıştı. Nusret, takipçilerinin geçmişe götürdüğü kareye düştüğü notla dikkat çekmişti. Instagram'da 39.4 milyon takipçisi bulunan Gökçe, Instagram paylaşımına, "Uzaya ilk restaurantı ben açacağım bak sonra demedi demeyin" notunu düşerek, yeni hedefini açıklamıştı.

Bahşişleri Dağıtmadığı İçin 2 Milyon TL Tazminata Mahkum Edilmişti!

Nusret Gökçe’ye, 2019 yılında ABD'nin Manhattan bölgesinde bulunan restoranında görevli dört eski çalışanı tarafından da dava açılmıştı. Son yıllarda attığı her adımla gündeme gelen Nusret'in, toplanan bahşiş miktarını çalışanlarına açıklamadığı, söz konusu paraları da kendi aldığı iddia edilmişti. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; çalışanların açtığı tazminat davası sonucu Nusret Gökçe, 230 Bin Dolar (2 milyon 100 bin TL) ödemeye mahkum edildi.