İbrahim Tatlıses hakkında şok iddia! Müteahhitlik yapıyordu, kendi evi...

Türk müziğinin efsane isimlerinden olan, imparator lakaplı İbrahim Tatlıses ile ilgili çok ilginç bir gelişme yaşandı. Aslen Şanlıurfalı olan ve burada doğan ünlü isim Türk müziğinin ve sinemasının efsanesi olmayı başarmıştı. Son dönemlerde müteahhitliğe de başlayan Tatlıses'in doğduğu ev için Şanlıurfa Valiliğinin bir girişimi oldu. İmparator'un doğduğu ev Valilik ve Haliliye Belediyesi tarafından müzeye çevrilecek!

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2022 17:05 GÜNCELLEME 08.02.2022 18:35 HAYAT
İbrahim Tatlıses hakkında şok iddia! Müteahhitlik yapıyordu, kendi evi...

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses son dönemlerde birçok farklı olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de bir AVM'nin inşaatının ihalesini alan ünlü şarkıcı, müteahhitliğe başlamıştı. Öte yandan uzun zaman sonra yeniden sahneye çıkarak şarkı söyleyen İbo hayranlarını heyecanlandırmıştı. Aslen Urfalı olan ve burada doğup bir yaşına kadar büyüyen İbrahim Tatlıses'in, Haliliye'de ki evi Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi tarafından korumaya alındı. İmparator'un evinin müze olacağı düşünülüyor...

Dünyaca ünlü ismin gerçek hayatı ortaya çıktı! İşte Cristiano Ronaldo'nun eşinin hikayesi...

İbrahim Tatlıses'in Evi Müze Olacak!

Hızmalı Mahallesi'nde, avlusunda mağara da bulunan evin turizme kazandırılması için Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi arasında protokol imzalandı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, projenin kent için hayırlı olmasını dileyerek, "Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in doğduğu evi restore ederek, İbrahim Tatlıses'in isminin verileceği müzeye dönüştüreceğiz. Projemiz, Şanlıurfa'nın 'bacasız sanayi' olarak adlandırdığımız turizmde yakaladığı ivmeyi daha da yukarılara taşınması anlamında önem taşıyor" dedi.