Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı!

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan O Ses Türkiye Yarışması'yla ilgili Yıldız Tilbe'den hayranlarını üzen açıklama geldi. Yeni sezonda jüri koltuğunda kimin oturacağı merak edilirken gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2022 10:31 GÜNCELLEME 22.09.2022 10:34 HAYAT
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı!

Son dönemlerin en popüler müzik yarışmalarından birisi olan O Ses Türkiye'nin yeni sezona ne zaman başlayacağı, programı takip edenler tarafından merak ediliyordu. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, verdiği röportaj sırasında bomba bir açıklama yaptı. O Ses Türkiye ile ilgili sözlerinden sonra duyanlar hem üzüldü hem de Acun Ilıcalı'nın yapacağı açıklamaya kilitlendi. Ünlü yapımcının geçirdiği motosiklet kazasının ardından evinde dinlendiği biliniyor. İşte Yıldız Tilbe'nin O Ses Türkiye ile ilgili iddiaları...

"Zaten Bu Sene O Ses Türkiye Yokmuş"

Yeni sezonda O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri merak edilirken Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye jüri koltukları için Yıldız Tilbe ve Hadise için teklif götürdüğü iddia edilmişti.

Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" ifadelerini kullandı. Açıklamasının başında kendisine teklif gelmediğini de vurgulayan Yıldız Tilbe, hayranlarını üzdü.

Gözler Acun Ilıcalı'ya Çevrildi!

TV8'in en sevilen yarışma programlarından birisi olan O Ses Türkiye'nin bu sezon yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak edilirken gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı motor kazası sonrası hastaneye kaldırılmış ve Salı günü ameliyat olmuştu.