Türkiye'nin en zengin oyuncusu belli oldu! Son bir yılda yaptığı anlaşmalarla servetine servet kattı

Eski manken ve şimdilerde ekranların aranan oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü oyuncu son bir yılda yaptığı anlaşmalarla adeta para bastı. Tatlıtuğ, 15 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin oyuncusu oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 11:41 GÜNCELLEME 29.09.2022 11:41 HAYAT
Türkiye'nin en zengin oyuncusu belli oldu! Son bir yılda yaptığı anlaşmalarla servetine servet kattı

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Ezel, Gümüş gibi dizilerde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ'un ünü Türkiye sınırlarını aştı. 2016 yılında hayatını birleştirdiği Başak Dizar'la geçtiğimiz  aylarda oğlu Kurt Efe'yi kucağına alan Tatlıtuğ, 1 yıl içinde yaptığı reklam anlaşmalarıyla adından sıkça bahsettirdi. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncuya 2022 yılı uğurlu geldi. Yapılan araştırmaya göre Tatlıtuğ, 15 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin oyuncusu oldu.

Son Bir Yılda 40 Milyon TL Kazandı

Ünlü oyuncu, son bir yılda dört projede ve üç reklam filminde oynadı. Servetinin 15 milyon dolar olduğu konuşulan Tatlıtuğ, 2022 yılında toplam 40 milyon TL kazandı. Dünyanın önde gelen ünlüleri hakkında  araştırmalar yapan  ‘celebsrevealed. com’ adlı siteye göre Tatlıtuğ, Türkiye'nin en zengin oyuncusu oldu.

Çekimler İçin New York'a Gitti!

Nisan ayında oğlu Kuzey Efe'yi kucağına alan ünlü oyuncu 2022 yılında dur durak bilmedi. Dijital bir platform için çektiği iki projesi yayınlanan Tatlıtuğ, üçüncü projesinin çekimleri için New York'a gitti. Yıllardır ekran yüzü olduğu jean markasının yanı sıra dünyaca ünlü bir otomobil markasıyla da iş birliği yapan oyuncu, son olarak bulaşık deterjanı reklamında boy göstermişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983’de Adana’da dünyaya geldi.

2002 yılında Türkiye’de ve Dünya’daki mankenlik başarılarıyla büyük ün kazandı. Devam eden süreçte çeşitli dizi ve film projelerinde yer aldı.

Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel ve Çarpışma gibi dizilerde oynadı.

2016 yılında hayatını Başak Dizer ile birleştirdi ve 2022 yılında oğlu Kuzey Efe'yi kucağına aldı.