Seren Serengil'in ekonomi yorumları tiye alındı! "En kötü ev kirası 50 bin TL..."

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil, ekonomi ve ev kiraları hakkında yaptığı yorumla sosyal medyada alay konusu haline geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2022 18:03 GÜNCELLEME 11.10.2022 18:03 HAYAT
Seren Serengil'in ekonomi yorumları tiye alındı! "En kötü ev kirası 50 bin TL..."

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Seren Serengil, bu kez ekonomik durum ve ev kiraları hakkında yaptığı yorumla öne çıktı. Ev kiralarının 50-100 bin TL arasında değiştiğini; kötü evlerin 50 bin TL olduğunu iddia eden Serengil'e sosyal medyadan tepki yağdı. İnternet kullanıcıları "Biz hangi evrende yaşıyoruz?" sözleriyle sitem etti.

"EN KÖTÜ EVLER 50 BİN TL"

Söylemezsem Olmaz programının sunucu ve yorumcularından Bircan Bali ve Seren Serengil, son bölümde ekonomik gidişatı ele aldı. Ulaşım masraflarının benzin kaynaklı arttığını söyleyen Bali, devamında kira fiyatlarına değindi. Serengil de kira fiyatları hakkında şöyle konuştu:

"Bir şey söyleyeceğim, en normal kiralar 100 bin liradan, 80 bin liradan falan başlıyor yani… En kötü evler 50 bin lira. Yani 10 bin liraya kira yok"

YARDIMCI KADINA 15 BİN TL

Ekonomi üzerinden ikilinin konuşması devam ederken Bircan Bali bu kez yardımcı kadın piyasasına değindi.

Ev işleriyle ilgilenebilecek birini bulamadığını söyleyen Bali, "Ne çok fahiş biliyor musun? Yardımcı fiyatları. Temizlik için. Asla karaborsa yok. Bulamıyorsun zaten" diye konuştu.

Serengil de yardımcı kadına yapılan harcamanın 15 bin TL tutarında olduğunu savundu. Ünlü ismin ekonomi üzerindeki bu yorumları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kullanıcılar, Serengil'e tepki gösterirken; kira ve yardımcı kadına yönelik yorumları tiye alındı. İşte, o tepkilerden bazıları!