Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Baba' sorusu, Ayça Ayşin Turan'ı ağlattı! 'Çocukluğumun bittiğini hissettim'

Türkiye'de çeşitli dizi projelerinde yer alarak ününe ün katan Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programında duygusal anlar yaşadı. Turan'ın gözyaşlarına boğulduğu anda Taylan da ağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2022 20:03 GÜNCELLEME 07.11.2022 20:03 HAYAT
Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Baba' sorusu, Ayça Ayşin Turan'ı ağlattı! 'Çocukluğumun bittiğini hissettim'

Çeşitli dizi ve filmde rol alarak büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ayça Ayşin Turan, küçük yaşta yaşadığı zorlukları ilk kez anlattı.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV kanalında sunduğu Empati programına konuk olarak katılan oyuncu, 'baba' sorusu karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Ayça Ayşin Turan'ın mendille gözyaşlarını sildiği anlarda sunucu Taylan da ağlamaktan kendini alamadı.

Gerçek yaşam öykülerinin anlatıldığı programda konuşan ünlü ismin babasını anlattığı anlar, sosyal medyada gündem oldu.

'İÇİMDEN AĞLIYORUM'

Sunucu Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Sevdiğin birini kaybetmek nasıl bir duygu? Var mı öyle bir duygun' şeklindeki sorusuna Ayça Ayşin Turan şöyle cevap verdi:

"Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum."

Sunucu Taylan da programın devam eden bölümünde 'Tamam buraya daha fazla girmeyeceğim. Çok zor bir şey. Benim de yok. Her ikisi de yok. Senin anneciğin duruyor. Allah uzun ömürler versin. Babana da Allah gani gani rahmet eylesin' diye konuştu.