CZN Burak kendisine gelen hakaret ve tehditleri itiraf etti! "Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye"

Ünlü aşçı ve sosyal medyanın sevilen yüzü CZN Burak kendisine gelen tehditleri ve edilen hakaretleri üzüntüyle itiraf etti. CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir sırf Cumhurbaşkanını sevdiği için başına gelenleri anlattı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2022 09:51 GÜNCELLEME 11.11.2022 09:51 HAYAT
CZN Burak kendisine gelen hakaret ve tehditleri itiraf etti! "Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye"

Ünü sınırları aşan CZN Burak kendisine ilişkin açıklamalarıyla gündem oldu. Oğuzhan Uğur'a kendisine yöneltilen hakaret ve tehditlerden bahseden Burak Özdemir, itirafıyla ağızları açık bıraktı.

CZN Burak Oğuzhan Uğur'un 'Olsun be' programının ilk bölüm konuğu oldu. Kendisi ile ilgili merak edilen tüm detayları bu programda anlatan Burak Özdemir aldığı tehditlerden, ve kötü eleştirilerden de bahsetti. 

Mehmet Ali Erbil'e 'Ronaldo' üzerinden TikTok kazığı! Uyarılar hiçe sayıldı

"CUMHURBAŞKANINI SEVİYORUM DİYE TEHDİT ALIYORUM"

Sosyal medyada 40 milyondan fazla takipçisi olan CZN Burak "Ülkemizin Cumhurbaşkanını seviyorum. Onu seviyorum diye yemediğim hakaret, almadığım tehdit kalmadı." ifadeleri ile şaşkınlık oluşturdu.

Programın sunucusu Uğur ise CZN Burak'a şu ifadeleri kullandı: 

Bu memlekette sen Cumhurbaşkanını seviyorum dedin diye hayatında politikadan anlamayan, siyaset bilmeyen adamların taraf olmak çabasıyla ettikleri hakaretin artık görmezden duymazdan gel kardeşim. Senin bugüne kadar yardım ettiğin ailelerin, insanların sayısını topla, ne çıkar.

Uğur, CZN Burak'ın kendisine gelen eleştirileri kafasına takmasını ise, sevenlerine haksızlık olarak yorumladı.

Oğuzhan Uğur kimdir? Ne iş yapıyor? Oğuzhan Uğur babası...

Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler: Tiksindim ve sildim!

AYLIK GELİR AÇIKLAMASI

CZN Burak, bir dönem babasından ayrı bir iş yaptığını sonrasında babasının yanında çalışmaya başladığını aktardı. İşin asıl sahibi babası olduğu için, bir maaş talep etmediğini, sadece gerekli durumlarda destek istediğini ifade etti. Bu kapsamda da, babasının şirketinden resmi olarak aylık 30 Bin Lira aldığını ifade etti. Ancak geriye kalan yerlerde de, kazanılan kar oranına göre işyerinden daha fazlasını da aldığını 'tabi ki' diyerek anlattı. Ayrıca o şirketin babasının olduğunu ve bu şirketten pay istemediğini de vurguladı. 

CZN BURAK TÜRKİYE'NİN MARKASI

CZN Burak kendisine yöneltilen eleştirilere anlam vermediğini vurgulayarak "Sadece şunu anlamıyorum. Bu marka aslında ülkemizin bir markası. Bu marka artık sadece CZN Burak değil. Çünkü dünyanın dört bir yanında bu marka açılıyor." dedi.

CZN Burak ayrıca, kimsenin aklında bir şey kalmaması gerektiğini, bu markanın kimsenin desteğiyle açılmadığını dile getirdi ve "Kendimiz çalışıyoruz, kendimiz açmaya çalışıyoruz esnaf gibi." dedi. 

5 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR

CZN Burak, bu iş sayesinde çok sayıda insanın ekmek yediğinin altını çizdi. Kedisine yöneltilen yanınıza kaç kişi çalışıyor sorusuna, "Şu an yanımızda, yurtdışıyla birlikte ortalama 5 bin kişi çalışıyor" şeklinde cevap verdi. 

KAYNAK : Haber7
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR