Hiçbir operasyona girmeden 70 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk kez açıkladı! Annesi dahi inanmadı

Kilo vermenin birçok yöntemi var. Ancak Uraz Kaygılaroğlu'nun da yaptığı gibi hiçbir operasyona dahil olmadan 70 kilo verebilmek mümkün. Nasıl mı? İşte, Kaygılaroğlu 'Annesinin dahi inanmadığı süreci' anlatıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2022 12:32 GÜNCELLEME 12.11.2022 12:32 HAYAT
Hiçbir operasyona girmeden 70 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk kez açıkladı! Annesi dahi inanmadı

Çeşitli film ve dizide yer alarak ününe ün katan Uraz Kaygılaroğlu, yıllar içerisinde yaşadığı değişimle çoğu kişiye ilham oldu.

Tam 45 kilo veren Ümit Erdim, sırrını ilk kez açıkladı! 'Çay çorba diyenlere bakmayın'

Herhangi bir operasyona girmeden, tamamıyla diyetisyeninin verdiği programa bağlı kalıp 70 kilo veren oyuncu değişimi ile dikkat çekti. 

Televizyondaki ilk görünümünü 2008 yılındaki 'Milyonda Bir' dizisiyle yapan Uraz Kaygılaroğlu, devam eden yıllarda 'Canını Sevdiğimin İstanbul'u', 'ES-ES' ve 'Pis Yedili' gibi yapımlarda oynamıştı.

Dört yapımda da kilolu haliyle seyirci karşısına çıkan Uraz, Pis Yedili devam ederken hızlı bir dönüşüm yaşadı. Özellikle 2012'den sonra yaşadığı kilo kayıplarından ötürü sık sık gündeme de geliyordu.

Mide ameliyatı ve benzeri bir operasyona tabi tutulmadan zayıflamayı başaran aktör, sırrını 3 Adam programında şu sözlerle anlattı:

"Kilolu insanda her sabah zayıflama isteği oluyor. Her sabah bunu görüyorsun ve son bulmasını istiyorsun. Ama bir sabah işte tak ediyor.

Annem çok korkmuştu. 'Öleceksin artık' falan dedi. 'Garip sesler geliyor yatağından' diye konuştu. Halbuki o benim geniz ve horlama sesim. Vücudumun yaptığı ses. 

Kuzenim Meriç vardı. Ben böyle eğilip çorabımı çekiyordum. Bana 'Eğil de göbeğine bir bak ya' dedi. Bir ağrıma gitti. Ben 15-20 kilo verdim. Hala göbeğim vardı. Sonra yine yemeye başladım. Annemin olayıyla diyetisyenle tanıştım.

ANNESİ İNANMAMIŞ

Bir liste verdi doktor. 'Anne' dedim, 'Bunları bunları yiyecekmişim' dedim ama öyle bir liste ki yani sürekli yiyorsun. İki saatte bir kazanla yemek yiyorsun. Ama onun bir hesabı var vesaire. Hesap makinesiyle yapıyor kadın şok oluyorsun.

Annem 'Listeyi nerede değiştirdin?' dedi. Çünkü o kibrit kutusu kadar bekliyor. Ama yiyerek çok kolay kilo veriliyor yani. Ama iki sene sürdü bu olay."

Uraz Kaygılaroğlu, konuşmasının devamında da her gün bir bardak ılık su içtiğini; gün içerisinde de minimum 2-3 litre su tükettiğini izleyicilere aktardı.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

Uraz Kaygılaroğlu 30 Haziran 1987'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kasım 2022 itibariyle 35 yaşındadır.

10 yılı aşkındır aktörlük yaparak geçimini sağlayan Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

2014'te Melis İşiten'le dünya evine giren Kaygılaroğlu, 2019'da anlaşmalı boşanarak eşiyle yol ayrımına gitmiştir. Bu evlilikten Ada adında bir çocukları dünyaya gelmiştir.