Sinem Öztürk'ten dikkat çeken kısıtlama açıklaması! 'Enayilik' diyerek topa tuttu...

Huzur Sokağı'nın Şükran'ı Sinem Öztürk yaptığı alışveriş sırasında verdiği röportaj ile adından söz ettirdi. Hayat pahalılığına değinen Sinem Öztürk, 'Enayilik' ifadeleri ile dikkatleri üzerine topladı. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2022 14:36 GÜNCELLEME 22.11.2022 14:36 HAYAT
Sinem Öztürk'ten dikkat çeken kısıtlama açıklaması! 'Enayilik' diyerek topa tuttu...

Arka Sıradakiler dizisi ile üne kavuşan Sinem Öztürk alışveriş yaptığı esnada verdiği röportajda söylediği 'enayilik' sözleri ile gündem oldu. Hayatında da belirli kısıtlamalar getirdiğini itiraf eden Sinem Öztürk ile ilgili detaylar haberimizde...

Bir dönem Huzur Sokağı dizisindeki Şükran rolü ile televizyon sektörüne damga vuran oyuncu Sinem Öztürk bir alışveriş merkezinde gazetecilerin sorduğu soruları yanıtladı. Öztürk verdiği röportajda hayat pahalılığına değindi. Konuşmada, Pahalılığın yanı sıra bazı markaların da fiyatlarını abartıldığının altı çizildi. 

"BÜYÜK ENAYİLİK"

En son Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde boy gösteren oyuncu Öztürk, 5 birimlik ürüne 20 birim 30 birim vermenin büyük enayilik olduğunu söyledi. Bundan ötürü kendi alışveriş alışkanlığını da kısıtladığını açıkladı. 

İlk kez yayına geç kalan Müge Anlı sevenlerini korkuttu! Kaza geçiren Müge Anlı'ya dikiş atıldı

KAYNAK : Haber7
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR