MasterChef'te öyle bir şey yaşandı ki! Şefler bile daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür ağladı: 'Bunu kimse beklemiyordu'

MasterChef Türkiye'de 136'ncı bölüm fragmanı önceki gün hem TV8 kanalında hem de YouTube üzerinden ekrana geldi. Yeni bölüme dair ilk detayların yer aldığı fragmanda gözyaşları sel oldu. Şeflerin ağladığı sahneler ise dikkatlerden kaçmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2022 15:04 GÜNCELLEME 23.11.2022 16:17 HAYAT
MasterChef'te öyle bir şey yaşandı ki! Şefler bile daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür ağladı: 'Bunu kimse beklemiyordu'

Ekranların sevilen programı MasterChef Türkiye'de adım adım sezon finaline doğru gidiliyor.

Bu yıl 5'inci sezonu ekrana gelen programda yarışmacılar arasındaki rekabet seyirciye renkli anlar yaşatıyor. Fakat son yayınlanan fragman, renkli olmaktan bir hayli uzaktı.

Geçtiğimiz gün bölümün sona ermesiyle beraber ekrana gelen 136'ncı bölüm fragmanında hem yarışmacıların hem de şeflerin zor anlar yaşadığı görüldü. 

Bilindiği üzere 24 Kasım Perşembe günü ülkemizde ve dünyanın bazı yerlerinde 'Öğretmenler Günü' olarak kutlanıyor.

Bu vesileyle MasterChef Türkiye'nin yapım ekibi, yarışmacıların ilkokul öğretmenlerinden mektup talep etti.

10 yarışmacının öğretmenleri, öğrencilerine yönelik mektup kaleme alırken; bu yazılar yayın esnasında okundu. Yarışmacılar da o anlarda duygularına hakim olmakta güçlük çekti.

Fragmanda Mavi Takım kaptanı Burak Kaya'nın, Kırmızı Takımdan Metin'in ve jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Yine Mavi Takımdan Fatma Nur'un öğretmenine seslenişi ise yürekleri burktu.