MasterChef'te kavga! Elini kaldırdığı gibi vurdu, fenomen isim diskalifiye olacak mı? Şefler bunu görmesin

Ekranların sevilen programlarından MasterChef Türkiye'de 138'inci bölümün fragmanı gece saatlerinde internet üzerinden ve TV8 kanalından yayınlandı. Fragmana Gamze ile Fatma Nur arasındaki kavga damga vurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2022 14:18 GÜNCELLEME 26.11.2022 14:18 HAYAT
MasterChef'te kavga! Elini kaldırdığı gibi vurdu, fenomen isim diskalifiye olacak mı? Şefler bunu görmesin

Yayınlandığı günlerde rating listelerini alt üst eden MasterChef Türkiye'de 138'inci bölümün fragmanı ekrana geldi.

137'nci bölüm tamamlanır tamamlanmaz paylaşılan görüntülerde Gamze ile Fatma Nur arasındaki tartışma gündeme oturdu.

7 ismin bireysel dokunulmazlık ödülünü alabilmek için ter döktüğü anlarda yukarıda oturan eleme adaylarından Gamze ile Fatma Nur adeta birbirine girdi.

Fragmanın bir kesitinde Tolga'nın elindeki poşeti suya attığı görülüyor. Fatma Nur da 'Niye çiğ filizi koydu ki üstüne?' diye Gamze'ye soruda bulundu.

Gamze ise Fatma Nur'un sorusuna 'Konulur öyle üzerine' cevabını verince sinirlerine hakim olamayan Fatma Nur: 'Gamze Abla Asya'da çalıştım. Biliyorum' dediği anlarda elini tahtaya vurdu.

Gamze de Fatma Nur'un abartı tepkisi karşısında, 'Sen hayırdır? Niye elini vuruyorsun? Sen bir kendine gelsene' diye konuştu.

İlerleyen dakikalarda fenomen yarışmacı Gamze'ye dönerek 'Hadi git Burak Kaya'yla otur o zaman. Git hadi, o tarafa doğru git' sözleriyle çıkıştı.

Gamze bu kez 'Ağzını topluyor musun? Son kez uyarıyorum' dedi. Fatma Nur ise, 'Ne yapacaksın?' deyince ortam bir hayli gerildi. MasterChef Türkiye'de şeflerin bu tablo karşısında nasıl karar alacağı merak ediliyor.

KAYNAK : Haber7