Cem Yılmaz'a mahkemeden kötü haber! Ödediği nafaka ücreti tam 3 kat arttı

2013 yılında Ahu Yağtu'dan boşanan Cem Yılmaz'ın eski eşine ödediği nafaka ücreti revize edildi. Ünlü komedyen, eşine tam 3 kat daha fazla ödeme yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2022 12:07 GÜNCELLEME 29.11.2022 12:07 HAYAT
Cem Yılmaz'a mahkemeden kötü haber! Ödediği nafaka ücreti tam 3 kat arttı

2012 yılında dünya evine girdiği Ahu Yağtu'dan 1 yıl sonra boşanma kararı alan Cem Yılmaz, bir süredir 70 bin TL ödeme yapıyordu.

Ünlü komedyen daha önce ödemenin dolar olarak yapıldığını ve bu meblağın TL olarak ödenmesini talep etmişti.

Ayrıca Covid-19 pandemisi nedeniyle işlerinde yaşadığı kayıptan bahsetmiş ve davanın görüldüğü ilk mahkemeden de onay almıştı.

Yılmaz, tek çocuğunun annesi olan Ahu Yağtu'ya bir süredir 70 bin Türk Lirası ödeme yapıyordu fakat bu rakam değişti.

Yağtu'nun avukatı süreci istinaf mahkemesine taşırken yaptığı savunmada şöyle konuştu:

"Davacının pandemi sürecinden olumsuz etkilendiği, reklamlarda boy gösterdiği tedarik firmalarının işlerinin arttığı, 14 milyon lira ücret aldığı, dizilerinin yayında olduğu, Avrupa'nın bir çok şehrinde stand-up gösterileri yaptığı, Türkiye'deki ve Londra'daki taşınmazlarından döviz cinsinden kira geliri olduğu, mahkemenin Türkiye'deki enflasyon oranlarını dahi baz almadığı, davacının iş insanı olması nedeniyle dövizdeki öngörülemezlik unsurunu kabul etmediklerini"

Avukatın sunduğu dilekçe kabul edilirken Cem Yılmaz'ın 10 bin Dolar ödemesine hükmedildi. Yani ödeyeceği nafaka miktarı eskisine kıyasla tam 3 kat artmış oldu.

Diğer taraftan tecrübeli komedyenin 2 hafta içerisinde dilekçe sunarak süreci Yargıtay'a taşıması da söz konusu.