Kaslı kolları vicdani yükünü taşıyamadı! Dwayne Johnson yıllar sonra suçunu açıkladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin dünyaca ünlü aktörü Dwayne Johnson, tam 36 yıldır sakladığı suçunu ilk kez açıkladı. Johnson'ın kendini affettirme yöntemi ise gündeme oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2022 16:06 GÜNCELLEME 02.12.2022 16:06 HAYAT
Kaslı kolları vicdani yükünü taşıyamadı! Dwayne Johnson yıllar sonra suçunu açıkladı

Hızlı ve Öfkeli filmlerindeki rolüyle on milyonlarca kişiye ulaşan Dwayne Johnson, geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir hamlede bulundu.

Son olarak 'Black Adam' filmiyle seyircinin karşısına çıkan Johnson, set dışındaki vaktini oldukça dikkat çeken bir yöntemle geçirdi.

Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı Hawaii eyaletine giden yıldız isim, markete gireceği esnada telefonunun ön kamerasını açarak hikaye çekmeye başladı.

Hikaye esnasında çocukluk yıllarındaki suçunu anlatan Johnson, az sonra gireceği marketten tam bir yıl boyunca çikolata çaldığını itiraf etti.

Bir market çalışanının hırsızlığına göz yumduğunu belirten aktör, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Yıllar boyunca birkaç büyük şeytanı oynadım. Bunun kulağa çok aptalca geldiğini biliyorum, ama Hawaii'ye her döndüğümde ve 7-11'de gittiğimde… Her zaman içeri girip sahip oldukları her çikolata barını doğru şekilde almam gerektiğini biliyordum."

Instagram'da 350 milyonu aşkın takipçisi bulunan Dwayne Johnson, yıllar sonra ziyaret ettiği marketteki tüm çikolata barını 300 dolara satın aldı.

Daha sonra bu çikolataları market çalışanları ve yoldan geçen vatandaşlarla paylaştı. Üstelik hayranlarından gelen fotoğraf çekme tekliflerini de kırmadı.