Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortalığı birbirine kattı iddiası! Miras paylaşımı mahkemeye intikal etti

Haziran 2022'de aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Cüneyt Arkın'ın el yazısı ile bıraktığı vasiyeti ortalığı fena karıştırdı. İtiraz mahkemeye sunuldu. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2023 17:17 GÜNCELLEME 16.01.2023 13:54 HAYAT
Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortalığı birbirine kattı iddiası! Miras paylaşımı mahkemeye intikal etti

Türk sinemasının unutulmaz simaları arasında yer alan Cüneyt Arkın vefatının ardından, çocuklarının miras kavgası ile gündeme geldi. Vefatından 6 ay sonra gün yüzüne çıkan vasiyeti Cüneyt Arkın'ın çocukları arasında anlaşmazlığa sebebiyet verdi.

Cüneyt Arkın'ın 14 Nisan 2009'da kendi el yazısı ile yazdığı vasiyetnamesi aylar sonrasında ortaya çıktı. Ortaya çıkan vasiyetname İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde aileye açıklandı.

Cüneyt Arkın kimdir ve nerelidir? Gerçek adı ve asıl mesleği ne? Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni...

CÜNEYT ARKIN'IN VASİYETİ

Açıklanan vasiyetnamede, Cüneyt Arkın'ın Beşiktaş Levent'teki gayrimenkulünü eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat ve Kaan Polat Cüreklibatır'a paylaştırdı. İlk evliliğinden dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır'a ise bir şey bırakmadı. 

Bunu öğrenen Filiz Cüreklibatır durumu kabullenmedi ve mahkemeye itiraz etti. Konuya ilişkin yasal süreç hala devam ediyor. 

Betül Cüreklibatır kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cüneyt Arkın eşi Betül Cüreklibatır biyografisi...

1968'DEN SONRA HİÇ GÖRÜŞMEMİŞ

Cüneyt Arkın'ın, Güler Mocan ile yaptığı ilk evliliğinden olan Filiz Cüreklibatır ile yıllardır görüşmediği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Filiz Cüreklibatır, annesi Güler Mocan ve babası Cüneyt Arkın 1968'de boşandıktan sonra babası ile bir daha hiç görüşmedi. 

Güler Mocan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın mesleği...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR