Sanatçı Aziz Taştan'ın ölüm haberi sarstı! Ailesiyle birlikte enkaz altındaydı

Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan, Maraş depreminde ailesiyle birlikte enkaz altında kalmıştı. Adıyaman'da yaşayan Aziz Taşkan'ın ölüm haberi geldi. Aziz Taştan, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2023 23:24 GÜNCELLEME 12.02.2023 23:24 HAYAT
Sanatçı Aziz Taştan'ın ölüm haberi sarstı! Ailesiyle birlikte enkaz altındaydı

Büyük Maraş depreminin yaraları sarılmaya devam ederken, bir haber de Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan'dan geldi. Adıyaman'da ikamet eden ve deprem sonrasında enkaz altında kalan Aziz Taştan'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

Adıyaman merkeze bağlı Mimar Sinan Yeni Mahalle'sinde ailesi ile birlikte yaşayan Aziz Taştan'ın evi, 7.7 ve 7.6'lık Maraş depreminde yıkıldı. 2 kızı ve eşi ile birlikte enkaz altında kalan Aziz Taştan'ın vefat ettiği öğrenildi. 

Karsu'dan duygu dolu deprem paylaşımı: Ailemde çok kayıp var!

TÜM AİLESİ VEFAT ETTİ

Aziz Taştan ile eşi Özgür Taştan, kızı 15 yaşındaki kızı Nujin Taştan ve 5 yaşındaki kızı Şirin Taştan enkaz altında hayatını kaybetti. 

ADIYAMAN MEZARLIĞINDA DEFNEDİLDİ

Aziz Taştan ve ailesinin, Adıyaman Karapınar Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. 

Acun'dan depremzedelere büyük destek! Yaptığı yardımı Haluk Levent açıkladı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR