Milletvekili adayı gösterilmeyen ünlüler belli oldu! Birçok ünlü listede yok

14 Mayıs'a yaklaştığımız şu günlerde, ülkenin gündeminde milletvekili aday listeleri var. Bu yıl birçok sanatçı da milletvekilliği için aday adayı olmuştu. Ancak çok sayıda isim hayal kırıklığı yaşadı ve milletvekili adayı gösterilmedi. İşte, o isimler...

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2023 17:20 GÜNCELLEME 17.04.2023 17:20 HAYAT
Milletvekili adayı gösterilmeyen ünlüler belli oldu! Birçok ünlü listede yok

27. Dönem milletvekili seçimlerinde nereyse tüm hazırlıklar tamamlandı. Partilerin aday listelerini açıklaması ile ülke genelince milletvekili adaylarının kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Milletvekili adaylığı için CHP'den başvuruda bulunan sanatçı da oldu. Ancak listeler açıklandıktan sonra bu sanatçılar için büyük hayal kırıklığı oldu. Oyuncu ve şarkıcılar, aday gösterilmedi.

Peki o isimler kimler? İşte detaylar...

CANDAN ERÇETİN

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin CHP adayı olmak isteyen isimler arasındaydı. Ancak umduğunu bulamadı. 

ONUR AKIN

CHP milletvekili aday dayı olan şarkıcılardan biri de Onur Akın'dı. Onur Akın da aday gösterilmedi. 

FİLİZ TAÇBAŞ

CHP adayı olmak bir diğer oyuncu ise Arka Sokaklar dizisi ile adından söz ettiren Filiz Taçbaş oldu. Ancak ünlü oyuncu da aday olamadı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR