İbrahim Tatlıses'ten mesaj var: Dimdik ayaktayım!

İbrahim Tatlıses açıklamaları ile sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Ünlü türkücü bu kez konserde yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Açıklamasında "30 yıldır sahne alıyorum ve dimdik ayaktayım" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2023 23:55 GÜNCELLEME 03.09.2023 23:55 HAYAT
İbrahim Tatlıses'ten mesaj var: Dimdik ayaktayım!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hem müzik hayatı hem de özel hayatıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Tatlıses, bu kez yaptığı açıklama ile adeta birilerine iğneleyici mesaj verdi.

İbrahim Tatlıses Bodrum'da sevenleri ile buluştu. Konser verdiği esnada bir konuşma yapan sanatçı, "Siz oldukça, siz var oldukça ben yalnız kalmam. Bodrum'da yaklaşık 30 yıldır sahne alıyorum ve dimdik ayaktayım" ifadelerini kullandı.

Masterchef Metin evlendi! Metin Yavuz'un eşi sosyal medyada gündem oldu

Yalıkavak'ta bir restoranda sahne alan İbrahim Tatlıses için, Almanya, İran ve Azerbeycan dahil bir çok ülkeden dinleyici gelmişti. Türkücü, şarkı aralarında, gelenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

Ünlü sanatçının taktığı kolye de bir hayli dikkat çekici bulundu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR