Masterchef Güzide'den sevenlerini mutlu edecek haber! TV8'den o kanala transfer oldu

Masterchef yarışması ile izleyicinin gönlünü fetheden Masterchef Güzide, TV8'den ayrıldıktan sonra yepyeni işe adım attı. Güzide Mertcan bir yemek programı için Kanal 7 ile anlaşmaya vardı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2023 13:21 GÜNCELLEME 25.09.2023 13:21 HAYAT
Masterchef Güzide'den sevenlerini mutlu edecek haber! TV8'den o kanala transfer oldu

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Masterchef Türkiye ile adını geniş kitlelere duyuran, 2019'daki yarışmadaki başarıları ile ardından konuşulan Güzide Mertcan yepyeni bir proje ile ekran karşısına geçiyor.

Hiçbir aşçılık ve gastronomi eğitimi olmamasına rağmen Masterchef'te büyük başarılara imza atarak, kendi döneminde 3. olan Masterchef Güzide bu yıl da All Star kadrosunda yerini aldı. Kısa süre içinde yarışmadan ayrılan Mertcan'ın kendisini bilerek elettiği haberleri de gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Beklenmedik bir veda ile yarışmadan ayrılan Güzide Mertcan, sevenlerini mutlu edecek bir gelişme ile gündeme geldi. Güzide Mertcan bundan sonra yemek programı sunuculuğu yapacak. 

KANAL 7 İLE ANLAŞTI

Sempatik tavırları ve hanımefendiliği ile dikkatleri üzerine çekmeye başaran Güzide Mertcan şimdi de Kanal 7 ile anlaşmaya vardı. Programın yapımcısı Yüksel Eser'den alınan bilgiye göre, 'Güzide ile Mutfaktan Sofraya' programının hazırlıkları başladı. 

Güzide Mertcan, 'Güzide ile Mutfaktan Sofraya' isimli yemek programında sunuculuk yapacak. Birbirinden farklı kişileri konuk alacağı program ise her Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü saat 09.50'de Kanal 7 ekranlarından izleyiciye ulaşacak. 

Güzide ile Mutfaktan Sofraya, sosyal medyada da oldukça takipçisi bulunan genç sunucunun ilk deneyimi olacak. Seyirciyi heyecanlandıran program 2 Ekim Pazartesi'nden itibaren yayın hayatına başlayacak. 

GÜZİDE MERTCAN KİMDİR?

Güzide Mertcan, 2 Nisan 1988'de İzmir'de dünyaya geldi. 35 yaşındadır. Aslında estetisyen olan Güzide Mertcan aynı zamanda bir tesettür firmasının da kurucusudur. 2019'da Masterchef'e katılan ve 3. elde eden Güzide Mertcan aynı zamanda sosyal medya üzerinden yemek tariflerinin olduğu videolar paylaşmaktadır. Evlidir ve 3 çocuk annesidir. 

Güzide Mertcan kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Bilinmeyen hayatı...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR