Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

MasterChef Türkiye All Star hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, günler sonra bir itirafta bulundu. Yarışmanın finali için yemek düzenleyen Ilıcalı, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2024 11:28 GÜNCELLEME 18.02.2024 11:28 HAYAT
Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

Geçtiğimiz günlerde 22. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde yer alan Acun Ilıcalı, kendisine gelen soruları yanıtsız bırakmadı. Şimdilerde Survivor All Star programı için sık sık Dominik'i ziyaret eden Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda final yapan MasterChef Türkiye All Star programı hakkında konuştu.

MasterChef yarışmacısına ağza alınmayacak sözler! Eda Karabulut savcılığa başvurdu!

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…

ÇOK RAHAT HİSSEDEMİYORLAR!

MasterChef Türkiye All Star programının şampiyonu Esra Tokelli'nin bulunduğu final yemeğine gelen Acun Ilıcalı, gece hakkında açıklama yaptı ve ekledi:

Sus işareti yapan hemşirenin son hali ortaya çıktı! Eski model Dilek Tunca kimdir?

"Vallahi güzel, yarışmacıların kurtlarını döktüğü bir geceydi. Ama benim yanımda çok dağılmıyorlar. O yüzden ben erken kaçtım ki, rahat etsinler. Şirket yemeklerinde de öyle yapıyorum çünkü. Normal, insanlar-çalışan kardeşlerimiz çok rahat hissedemiyorlar, burada da yarışmacılar tam dağılmaya meyillilerdi ama ben vardım. Ben oradan gidince tahmin ediyorum arka taraf coştu." İfadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR