Mustafa Keser fena patladı: İbrahim Tatlıses'ten 300-500 kat büyüğüm!

Mustafa Keser, İbo Şow'a çıkararak kendisini ünlü yaptığını iddia eden İbrahim Tatlıses'e fena yüklendi. Mustafa Keser, hem İbrahim Tatlıses'ten yaşça büyük olduğunu hem de sanatçı olarak daha büyük olduğunun altını çizerek "Karşısında çoluk çocuk olmadığının farkında değil" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 14:47 GÜNCELLEME 03.05.2024 14:47 HAYAT
Mustafa Keser fena patladı: İbrahim Tatlıses'ten 300-500 kat büyüğüm!

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasındaki gerginlik büyüdükçe büyüdü. Mustafa Keser, kendisini ünlü yaptığını öne süren İbrahim Tatlıses için söyledikleri ile ortalık yangın yerine döndü. 

Geçtiğimiz gün Mustafa Keser, Müslüm Gürses'in Türkiye’nin en lezzetli seslerinden biri olduğunu ancak parçaları kötü okuduğunu; Orhan Gencebay'ın ise iyi bir müzisyen olmasına karşın iyi bir ses sanatçısı olmadığı söylemişti.

Mustafa Keser'in bu sözleri birçok eksim tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuş ve devreye İbrahim Tatlıses girmişti. İbrahim Tatlıses ise Mustafa Keser'in bu sözlerini hadsizlik olarak değerlendirip "Mustafa Keser’e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Kanal 6’daki ‘İbo Şow’a çıkardım, oradan aldı yürüdü." demişti.

"BU YALANA SON VERMEMİZ LAZIM"

İbrahim Tatlıses'in sözlerinden rahatsızlık duyan Mustafa Keser, Söylemezsem Olmaz programına katılıp konuya açıklık getirdi: Sanatçı Keser, İbrahim Tatlıses'i hedef göstererek "Bunu 30 senedir yapıyor, bu yalana bir son vermemiz lazım" deyip ünlü olma serüvenini şöyle özetledi:

1978’de plak yaptım o arada Müzeyyen (Senar) Abla bana ‘seni gazinoya çıkarsam gelir misin’ dedi. Pembe Köşk Gazinosu’na solist oldum. İlk profesyonel deneyimim burada başladı. Müzeyyen Abla beni lanse etti. 87 yılında da beni parlatan bir kaset yaptım: ‘Yeşil Yeşil’. Türkiye çapında tanındım. 95 yılındaki ‘Alo’ programımla da şöhrete eriştim. 

"İBRAHİM TATLISES'TEN 300-500 KAT BÜYÜĞÜM"

İbrahim Tatlıses'e olan öfkesi tüm konuşmalarına yansıyan Mustafa Keser, İbrahim Tatlıses'in bir namus ahlak temsilcisi olarak televizyonlarda 30 yıldır ders verdiğini ancak kendi yaşantısına baktığınız bir bağdaşma olmadığını dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti:

Saygıdan bahseden arkadaş karşısında çoluk çocuk olmadığının farkında değil. Ben ondan 3-5 yaş büyüğüm ama sanatçı olarak 300-500 kat büyüğüm.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR