Kurtlar Vadisi efsanesinin evi herkesi şoke etti! Tamı tamına 41 senedir orada yaşıyor

Aradan uzun yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz isminin yaşadığı yer medya gündemine oturdu. Usta oyuncu Ali Sürmeli'nin uzun yıllar önce cüzi miktarda satın aldığı ev görenleri adeta şaşkına çevirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 21:41 GÜNCELLEME 01.05.2024 21:41 HAYAT
Kurtlar Vadisi efsanesinin evi herkesi şoke etti! Tamı tamına 41 senedir orada yaşıyor

Yılların eskitemediği dizi projesi Kurtlar Vadisi'nde üstlendiği 'Zaza Dayı' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve oyunculuk performansıyla akıllardan silinmeyen Ali Sürmeli'nin yaşadığı yer çok konuşuldu. Kurtlar Vadisi dizisinin yanı sıra Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Deli Yürek ve Çarpışma gibi televizyon ekranlarının izlenen yapımlarında rol alan Ali Sürmeli'nin evi ilgi odağına yerleşti.

Ferman Akgül, son noktayı koydu! Türkiye'yi terk ettiği söylentisi çığ gibi büyümüştü

Gözlerden uzakta, tamı tamına 41 yıldır doğayla iç içe bir yaşam süren oyuncu Ali Sürmeli, bilindiği üzere Kuzey Ege'nin en güzel bölgelerinden Assos'ta ev satın almıştı.

Bir arsa içinde tek katlı ahşap evde yaşayan usta isim çocukluğundan beri sürekli sürgün halinde yaşadığını anlattı ve "Biz geldiğimizde sadece eşekler vardı. Ama bir uykusu var, Bingöl'de yaylada yatıyorsun..." dedi.

Öte yandan, "Kadırga'da bu sene 41. yılım... 1+0 ahşap bir ev. 6 dönüm burayı aldım,12-13 sene önce... 6 dönüme hiçbir şeye izin yok dediler" şeklinde ifadelere yer verdi.

Ali Sürmeli "O zamanın parası 100 bine bu 6 dönümü almışım, yan tarafı yalvar yakar istedik, 7 dönüme 200 istedi. 13 dönümü 13 sene önce 300'e aldım, bin dolarmış... Akademi kuracağız o zaman, ama gaz veren herkes kenara çekildi. Planladım bundan 12 tane koyacağız hadi el atın, yok! Keçi sürüsü dağıldı böyle kaldı" itirafında bulundu.

Son olarak Ali Sürmeli, "Mütevazı diyor herkes ama lüks yaşıyorum" açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR