Kurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attı

Aradan geçen hatrı sayılır zamana rağmen Kurtlar Vadisi'ndeki replikleri dillerden düşmeyen Oktay Kaynarca, yıllar sonra bir ilke imza attı. Üstlendiği 'Süleyman Çakır' karakterinin meşhur repliğini tekrarlayıp hayranlarını heyecanlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 12:38 GÜNCELLEME 15.05.2024 12:38 HAYAT
Kurtlar Vadisi repliğini böyle tekrarladı! Oktay Kaynarca yıllar sonra bir ilke imza attı

Şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle kameralar karşısına geçen usta oyuncu Oktay Kaynarca, Candaş Tolga Aşık'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Fenomen' isimli programa davet edildi. Mesleki kariyerinde birbirinden iddialı yapımlarda yer alan, özellikle yılların eskitemediği dizi projesi Kurtlar Vadisi'ndeki replikleriyle hala anılmaya devam eden Oktay Kaynarca bir ilke imza attı.

Acun Ilıcalı'nın yarışması Survivor'dan gitmişti! Bilinmeyen gerçeği ilk kez itiraf etti

Seneler önce rol aldığı 'Süleyman Çakır' karakteriyle milyonların gönlünü fetheden Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi repliğini tekrar ederek bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kurtlar Vadisi projesinde senaryo icabı yaşam savaşını kaybetmesinin ardından uzun bir süre gündemden düşmeyen Oktay Kaynarca, "Biz racon bilen adamız, racona göre yaşarız, karşımızda da racon görmek isteriz." repliğini yeniden söyledi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR