Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saracoğlu'na benzetilince çıldırdı: Çok yoruldum!

Bahar dizisinde Umay'ı canlandıran Alisa Sezen Sever Afra Saracoğlu'na benzetilince olanlar oldu. Alisa Sezen Sever sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bu benzetmeden artık çok yorulduğunu ve artık benzetilmek istemediğini aktardı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 22:58 GÜNCELLEME 04.05.2024 22:58 HAYAT
Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saracoğlu'na benzetilince çıldırdı: Çok yoruldum!

Sipahi dizisinin ardından Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisine transfer olan Alisa Sezen Sever, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saracoğlu'na benzetilmekten yorulduğunu ifade etti. 

17 yaşındaki oyuncu Alisa Sezen Sever, kariyerinin henüz başlangıcındayken oyunculuğu ve dış görüntüsü ile dikkat çekmeyi başarıyor. Birçok seyirci ve sosyal medya kullanıcısı ise Alisa Sezen Sever'i Afra Saracoğlu'na benzetiyor.

Sertap Erener yeniden Eurovision'a gideceğini duyurdu! 20 yıl sonra aynı şarkıyla

Alisa Sezen Sever bu benzetmeden rahatsız olduğunu dile getirdiği açıklamasıyla gündeme geldi. Genç oyuncu, Afra Saracoğlu'na benzetilmek istemediğini şu sözlerle aktardı: 

Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR