Seren Serengil'den 'böylesini ömrü hayatımda görmedim' dedirten paylaşım! Hastayken...

Gerek yaşantısıyla gerekse açıklamalarıyla medya gündemini meşgul eden Seren Serengil, bu kez paylaşımıyla adından söz ettirdi. 'Hasta yemeği' notunu düştüğü paylaşımını gören takipçileri kendisini yorum bombardımanına tuttu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 10:24 GÜNCELLEME 09.05.2024 10:25 HAYAT
Seren Serengil'den 'böylesini ömrü hayatımda görmedim' dedirten paylaşım! Hastayken...

Söylemezsem Olmaz, Duymadık Demeyin ve Duymasın Kalmasın gibi televizyon programlarının sunuculuğunu üstlenen Seren Serengil, sosyal medyada akıllara durgunluk veren bir paylaşıma imza attı. Aktif olarak kullandığı sosyal medya platformunda dönem dönem gerçekleştirdiği açıklamalarla adından söz ettiren Seren Serengil'in son paylaşımını görenler gözlerine inanamadı.

Kurtlar Vadisi'nde okkalı ücret verilmiş! Seneler sonra 'iyi para ödendi' itirafı geldi

'Hasta yemeği' notunu düştüğü gönderisi takipçileri tarafından tiye alındı ve çok kısa bir süre içerisinde eleştiriler birbiri ardına sıralandı. Hasta olduğunun vurgusunu yapan Seren Serengil, 'Hasta yemeği' adı altında sushi fotoğrafı paylaşmasının ardından sosyal medyanın diline düştü. Son dönemde yaptığı seçim açıklamasıyla tepkilerin odağına yerleşen Seren Serengil'in paylaşımına, 'Tavuk suyu çorba içecek değildi ya', 'Kolejli Seren böyle iyileşir' şeklinde yorumlar yapıldı.

Acun Ilıcalı'yı derinden sarsan ölüm! Gürbüz Ilıcalı yaşam savaşını kaybetti

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR