13 yıl önce final yapmıştı! Ezel dizisi oyuncu kadrosu tekrar...

Show TV'nin efsaneleşmiş dizilerinden biri olan Ezel, 2011'de final yapmasının ardından yeniden bir araya geliyor. Ezel dizisinin oyuncu kadrosu, dizinin yönetmeni Cem Karcı'nın doğum günü münasebeti ile buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2024 09:49 GÜNCELLEME 11.05.2024 09:49 HAYAT
13 yıl önce final yapmıştı! Ezel dizisi oyuncu kadrosu tekrar...

Show TV ekranına damga vuran ve kendine özgü hikayesi ve sözleriyle yıllardan beri hala adından söz ettiren Ezel dizisi Haziran 2011'de ekrana veda ettikten sonra, oyuncu kadrosuyla bir araya geldi. Dizi ekibi, yönetmenlerinin doğum günü için toplandı. 

Türk dizilerinin unutulmazları arasında yer alan ve replikleriyle hala sosyal medyadaki varlığını korumaya devam eden Ezel dizisi oyuncularından Kenan İmirzalioğlu, Barış Falay, Sarp Akkaya, Sedef Avcı 13 yıldan sonra yeniden buluştu. 

Efsane dizinin ekibi, Ezel'e 2 sezon boyunca yönetmenlik yapan Cem Karcı'nın doğum günü kutlaması münasebeti ile yeniden buluştu. Yıllar sonrasında gelen buluşma sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'inden şok itiraf! Meğer yaptığı işten para almıyormuş

YİĞİT ÖZŞENER VE CANSU DERE KATILMADI

Sosyal medyada büyük etkileşim toplayan buluşmanın fotoğrafını, dizide Bahar karakterini canlandıran Sedef Avcı paylaştı. Fotoğraf karesinde Yiğit Özşener ve Cansu Dere'nin olmaması dikkati çekti.

Oyuncu Sedef Avcı fotoğrafa, "Ezel on the rocks. İyi ki doğdun Cem" notunu düştü. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR