Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği açıklandı! Listedeki Türk isimler şoke etti!

Amerika merkezli internet sitesi TC Candler, 1990 yılından bugüne her yıl dünyanın en yakışıklı ve en güzel yüzlerini ilan ediyor. Bu sene de dünyanın en yakışıklı 100 erkeğini sıraladı. Listede yer alan Türk isimler ise dikkat çekti! İşte, globalde yer alan yakışıklılarımız!

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 11:37 GÜNCELLEME 05.05.2024 11:40 HAYAT
Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği açıklandı! Listedeki Türk isimler şoke etti!

Bağımsız eleştirmenlerin hazırladığı TC Candler listesinde, halk tarafından sunulan milyonlarca öneriye bakılıp araştırma yapılıyor. Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği listesinde yer alan isimler sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Listede olan ve olmayan isimler dikkat çekerken gururlandıran isimler de vardı. İşte, dünyanın en yakışıklı 100 erkeği listesinde yer alan bazı dikkat çeken isimler!

50'den fazla ülke ve 100'den fazla ünlü isim arasından, oylamaya katılan kişiler ‘Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği'ni oluşturdu. Listede Idris Elba, Jacob Elordi, Messi, Henry Cavill gibi dikkat çeken isimler de yer aldı!

DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI 100 ERKEĞİ!

TC Candler'in hazırladığı listeye göre dünyanın en yakışıklı erkeği, 100 ismin arasından tüm oyları toplayarak 1. Timothee Chalamet seçildi.

2023'ün en yakışıklı erkekleri arasında yer alan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan David Beckham ise 68. sırada yer aldı.

Türkiye'den 5 ismin yer aldığı listenin başını 9. sırada yer alarak ülkesini gururlandıran Halil İbrahim Ceylan çekiyor.

Survivor'daki performanslarıyla akıllarda yer edinen Barış Murat Yağcı  29. sırada yer alıyor.

Hem ülkemizdeki yaz dizilerinin başrolü olarak hem de yurt dışında hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan Can Yaman ise en yakışıklılar arasında 37. seçildi.

Oynadığı pek çok dizi ve film projeleriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Şükrü Özyıldız, listeye adını 74. sıradan yazdırdı.

En son Şahane Hayatım dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan 1,95 boyundaki ünlü oyuncu Onur Tuna, listede 80. sırada.

Türkiye'den yer alan isimlerin sonunu çeken kişi ise 83. sıralamayla Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir oldu. 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR