Dünya yıldızına Kurtlar Vadisi cevabı olay oldu! 'Kimse bilmiyordu' dedikten sonra...

Televizyon dünyasının unutulmayacak işlerinden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi'nin senaristliğini üstlenen Bahadır Özdener yıllar sonra suskunluğunu bozdu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 13:16 GÜNCELLEME 06.05.2024 13:16 HAYAT
Dünya yıldızına Kurtlar Vadisi cevabı olay oldu! 'Kimse bilmiyordu' dedikten sonra...

Sharon Stone, geçtiğimiz günlerde davet edildiği programda Kurtlar Vadisi projesinde edindiği tecrübelerden bahsederken çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu. Sette kimsenin İngilizce bilgisinin olmadığını ve herkesin Türkçe konuştuğunu söylemesiyle izleyenleri şaşkına çevirmişti.

Kenan Sofuoğlu’nun evi şok etkisi oluşturdu! Bu kez işiyle değil eviyle gündeme geldi

Hollywood yıldızının bu açıklamasının üzerine çok fazla bir zaman geçmeden Kurtlar Vadisi'nin senaristi Bahadır Özdener'den jet yanıt geldi. Uzun yıllar sonra suskunluğunu bozan Bahadır Özdener, Sharon Stone'nun dediklerine kayıtsız kalamadı. Dünyaca ünlü yıldızın bu açıklamasının gerçekliği yansıtmadığının altını çizen Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi yapım ekibinde yönetmen Serdar Akar haricinde herkesin İngilizce bilgisi olduğunu belirtti.

''NECATİ ŞAŞMAZ'IN İNGİLİZCESİ KUSURSUZDUR''

ABD'li oyuncunun açıklamasına anlam veremediğini vurgulayan Bahadır Özdener, Senaryonun tamamı İngilizceydi. Sette İngilizce bilmeyen tek kişi yönetmenimiz Serdar Akar’dı. Zaten set ekibinin tamamı Amerikalıydı. Necati (Şaşmaz) Abi’nin İngilizcesi de kusursuzdur çünkü uzun yıllar Amerika’da yaşadı. Sharon Stone’la o dönem uzun uzun sohbet ettik. Hatta senaryonun kalitesinden ve entelektüel seviyesinden bahsetti. Şahit gösterdiği Andy Garcia da daha sonra İstanbul’a gelip, tekrar Kurtlar Vadisi'nde oynadı. Şimdi neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum. şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR