Acun Ilıcalı'nın montunun ücreti hayretler içinde bıraktırdı! Gerçek rakam ortaya çıktı

Yaptığı projeler ve atılımlarla her dönemde adından söz ettiren Acun Ilıcalı, montunun fiyatıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. '20 yıldır montum' yok açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı'nın montunun fiyatı dudak uçuklattı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 11:18 GÜNCELLEME 07.05.2024 11:18 HAYAT
Acun Ilıcalı'nın montunun ücreti hayretler içinde bıraktırdı! Gerçek rakam ortaya çıktı

Gerek işiyle gerekse özel yaşantısıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla ilgi odağına yerleşmişti. Açıklamasında, 20 yıldır montunun olmadığını belirtmiş ve takım satın aldıktan sonra ise 8-10 tane mont aldığını sözlerine eklemişti.

Emel Sayın'dan hayranlarını üzüntüye sokan haber! Sağlık durumunu bizzat duyurdu

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasından çok kısa bir zaman geçtikten sonra montunun fiyatı ortaya çıktı. 'Dertten çok param var' çıkışıyla gündeme gelen Ilıcalı'nın montunun fiyatı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Ünlü markaya ait olan montun 71.900 TL olduğunun bilgisine ulaşıldı.

Sosyal medyada da gündeme gelen monta dair "Acun almayacak da biz mi alacağız?", "Adam boşuna dertten çok param var demedi", "Zenginin malı yine çenemizi yordu" yorumları yapıldı.

''TAKIM ALANA KADAR MONTUM YOKTU''

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde, “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki. Kışı görmüyorum neden mont alayım. Montu giyecek bir yerim yoktu. 20 yıldır da montum yok açıkçası. Kışın Dominik'teyim" diyen Ilıcalı devamında şunları söylemişti:

"Şimdi kulübüm var. 8-10 tane de mont aldık tabii. İngiltere çok soğuk esiyor, ayakların uyuşuyor. Mecburen aldım. İlk defa kışlık ayakkabı aldım. 365 günün 300 günü terlik giyiyorum zaten. 60 gün de düğünler ve resmi olaylardan oluşuyor hayatım. Ayakkabı giyince bir şeyler taşıyor gibi hissediyorum." şeklinde ifadelere yer vermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR