Göbeğiyle para kazanan ünlü fenomen Yasin Cengiz'in kazandığı para 'yok artık' dedirtti

Sosyal medya çılgınlığı gün geçtikçe hızla devam ediyor. İlginç yöntemlerle ünlü olanlardan biri de Yasin Cengiz oldu. Göbeğini sallayarak para kazanan Yasin cengiz bir fenomen haline dönüştükten sonra serveti de gün yüzüne çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 18:01 GÜNCELLEME 07.05.2024 23:18 HAYAT
Göbeğiyle para kazanan ünlü fenomen Yasin Cengiz'in kazandığı para 'yok artık' dedirtti

Sosyal medya çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Ünlü olabilmek için sıraya giren insanlar farklı özellikleri ile fenomen haline dönüşüyor. Bu furyaya katılan isimlerden biri de Yasin Cengiz.

Yasin Cengiz dikkat çekici bulunan göbeğini sallayarak sosyal medyada tanınır hale geldi. Kısa süre içinde de reklam işbirlikleriyle hem ününü artırdı hem de büyük gelirler elde etmeye başladı.

BİR GECEDE 100 BİN DOLAR KAZANIYOR

Özellikle yemek ve gıda sektöründe reklam alan Yasin Cengiz aynı zamanda organizasyonlara da katılıyor. Ünlü fenomenin organizasyonlardaki sahne ücretinin 100 Bin Dolar (yaklaşık 3,2 Milyon TL) olduğu öğrenildi.

YASİN CENGİZ'İN SERVETİ

Dudak uçuklatan rakamlara sahne aldığı öğrenilen Yasin Cengiz'in serveti de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. İddiaya göre, ünlü fenomenin serveti yaklaşık 1 Milyon Dolar (yaklaşık 32 Milyon TL). 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR