Müge Anlı'da kan donduran olay! Kaybolan ikili cinayete mi kurban gitti?

ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Antalya'da iki gün arayla Nuran Şahin ve Gökmen Fetullah Kaya peş peşe kayıplara karıştı. Son gelişmelere göre sırra kadem basan ikiliden haber var!

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2024 12:19 GÜNCELLEME 08.05.2024 12:24 HAYAT
Müge Anlı'da kan donduran olay! Kaybolan ikili cinayete mi kurban gitti?

Antalya'da yaşayan 52 yaşındaki Nuran Şahin, Alanya ilçesinde kayıplara karıştı. Nuran Şahin’den 2 gün sonra ise sevgilisi olarak bilinen Gökmen Fetullah Kaya da motosikletiyle sırra kadem bastı. İkiliden haber alamayan yakınları endişelenerek Müge Anlı'ya başvurdu. Peki haber alınmayan ikili cinayete mi kurban gitti, kaçırıldı mı?

Türkan Şoray'dan korkutan haber! Sevenlerini telaşlandırdı....

ANTALYA'DA ESRARENGİZ OLAY!

17 Nisan tarihinde Antalya Gazipaşa’daki evinden hastaneye çıktığı bilinen Nuran Şahin'den bir daha haber alınamadı. Nuran Şahin'in sırra kadem basmasının ardından ise sevgilisi olduğu ortaya çıkan Gökmen Fetullah Kaya'da kayıplara karıştı.

Rafet El Roman'dan ilginç paylaşım! Takipçilerinden yorum yağmuruna tutuldu!

BİRLİKTE Mİ KAÇTILAR?

Esrarengiz bir şekilde kaybolan ikili ile ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. Gökmen Fetullah Kaya’nın takıldığı güvenlik kamera kayıtlarına göre, Nuran Şahin’i son gören kişi olduğu belirlendi. Birlikte kaçtıkları düşünülen ikilinin cinayete kurban gitme ihtimali de akılları bulandırdı.

Annelerinden haber alamayan Nuran Şahin'in çocuklarının Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurması sonucu inceleme başlatıldı.

Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!

ORMANDA BULUNDU!

İddiaların ardı arkası kesilmezken, Gökmen Fetullah Kaya’nın motosikleti ormanlık alanın içinde tespit edildi.

Şahin ve Kaya ikilisinin Çeçek Mevkii olarak bilinen dik yamaçtan ölüme terk edilmiş olma ihtimali gündemi sarstı. Yaşanan gelişmenin ardından bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

"BİR SORUNUMUZ YOKTU!"

Haber alınamayan Nuran Şahin'in eşi, Mustafa Şahin; 'Karıma güveniyorum bir sorunumuz yoktu' şeklinde açıklama yapmıştı. Canlı yayında şüpheli tavırları dikkat çeken Mustafa Şahin, karsının kaybolduğu günü tam hatırlamadığını söylemişti.

Canlı yayına bağlanan izleyicilerden Durmuş Ali Çelik, eşi Mustafa Şahin'in yalan söylediğini, Nuran Şahin ve Fetullah Kaya'nın cinayete kurban gittiklerini ve uçurumdan attıklarını anlattı!

ÇOBAN PROGRAMA BAĞLANMIŞTI!

Nuran Şahin kaybolmasından hemen bir gün sonra Gökmen Fetullah Kaya’yı gören ve gördüğü yerdeki halini tuhaf bulan çoban, Müge Anlı'ya bağlanmıştı. Çobanın tarif ettiği ve Gökmen Fetullah Kaya’yı gördüğü yerin 500 metre ilerisindeki noktada motosiklet bulundu.

Yapılan ilk incelemelere göre motosikletin Gökmen Fetullah Kaya’ya ait olduğu tespit edildi. Motosikletin bulunduğu arazide ceset aranacağı bilgisi de canlı yayında duyuruldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR