Acun Ilıcalı'dan beklenmedik hamle! Survivor'un kurallarını değiştirdi

TV8'in efsaneleşmiş yarışma programı Survivor'da yepyeni bir dönem başlıyor. Programın yapımcısı yaptığı açıklama ile hem kaptanlık hem de aday belirleme sistemini resmen değiştirdi

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2024 21:19 GÜNCELLEME 08.05.2024 21:20 HAYAT
Acun Ilıcalı'dan beklenmedik hamle! Survivor'un kurallarını değiştirdi

Ünlü televizyon patronu Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın kurallarını değiştirdi. Beklenmedik haber Survivor yarışmacılarını da takipçilerini de bir hayli şaşırttı. Bundan sonra Survivor All Star'da yeni sisteme merhaba denilecek. 

TV8 ekranında yıllardan beri devam eden Survivor bu yıl All Star formatı ile seyircisiyle buluşuyor. Hem kanalın hem de programın Türkiye'deki sahibi Acun Ilıcalı 7 Mayıs akşamında yaptığı açıklamayla yenilikleri duyurdu. 

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Kırmızı ve Mavi Takım olarak son ada konseyiniz bu akşamdı. Peki bundan sonra ne olacak? Çok önemli gelişmeler olacak. Sistemde farklılıklar olacak. Survivor'da bundan sonra kadın erkek karışık aday olabileceksiniz. Yani düellolarda erkek ya da kadın olma zorunluluğu yok." ifadelerini kullandı. 

KAPTANLIK SİSTEMİ GELİYOR

Acun Ilıcalı bundan sonra, kaptanlık sistemine geçirildiği duyurdu ve haftalık olarak kaptan belirleneceğini söyledi ve ekledi: Survivor'da haftalar artık 4 gün. Bütün dünyada 7 gün olan hafta Survivor'da 4 gün olacak. Yani hızlandırılmış elemeler olacak. Artık 3 dokunulmazlık oynanacak ve 4 aday çıkacak.

Ajda Pekkan'dan dev itiraf: Çok denedim ama olmuyor!

ADAY BELİRLEME YÖNTEMİ DE DEĞİŞTİ

Survivor'da aday belirleme sisteminde de değişikliğe gidildi. Yeni Survivor döneminde 3 dokunulmazlık oynanacak ve 3 aday belirlenecek. 4. aday ise haftanın en kötü performansına sahip olan yarışmacı olacak. 

Haftanın en kötü performansına sahip olan kişi zaten adaysa, aday olmayanlar içindeki en kötü performansa sahip yarışmacı eleme adayı olacak. Yarışmacılar arasında da eşitlik olma durumunda yüzdelik dilime değil galibiyet sayısına bakılacak. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR