Survivor'da görülmemiş olay! Acun'un diskalifiye kararını reddetti

TV82de yayınlanan Survivor All Star'da yine tarihi anlar ekrana taşındı. Televizyon programında sık görülmeyen bir olay yaşandı ve Acun Ilıcalı'nın aldığı diskalifiye kararı resmen reddedildi. İşte, konuyla ilgili detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 09:07 GÜNCELLEME 22.05.2024 09:07 HAYAT
Survivor'da görülmemiş olay! Acun'un diskalifiye kararını reddetti

TV8'in yarışma programı Survivor All Star'da tarihi anlar yaşandı. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, bu sezon defalarca topun ucundan dönen Nagihan Karadere hakkında diskalifiye kararı aldı ancak yarışmacı bunu kabul etmedi.

Survivor All Star'da, 1. ve 2. eleme adayı Merve ve Özgür olarak belirlenmişti. Oynanan son dokunulmazlıkta Mavi Takım 12-7 skor ile Kırmızı takımı yendikten sonra bu kez gözler yeni eleme adaylarına çevrildi. 

Dün akşam 3. ve 4. eleme adayı netleştirmek için konsey toplandı. Konseyde, haftanın en kötü performansını sergileyen yarışmacının Nagihan Karadere olduğu açıklandı. Daha sonra Acun Ilıcalı Nagihan Karadere'nin yarışmaya veda edeceğini açıkladı.

NAGİHAN KARADERE İTİRAZ ETTİ

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, Nagihan Karadere'nin sağlık sorunlarından ötürü düelloda yarışamayacağı için doğrudan eleneceğini ifade etti. Bunun üzerine Survivor Nagihan duruma itiraz etti ve yarışabileceğini söyledi.

Acun Ilıcalı'yı ikan eden Karadere haftanın 3. eleme adayı olurken, son eleme adayı da eski Survivor şampiyonu Hilmi Cem İntepe oldu. 

Düello sonunda yarışmayı kaybederek elenen Nagihan Karadere oldu. 

Nagihan Karadere kimdir ve aslen nerelidir? Kaç yaşında? Bilinmeyen hayatı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR