Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!

Bir zamanların heyecanla takip edilen Dünya Güzellerim programı sevenleri ile tekrar buluşuyor. Bu sefer programda yer alması için teklif götürülen yeni bir isim var! İşte, o isim ve program başına istediği dudak uçuklatan o ücret!

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 20:11 GÜNCELLEME 25.05.2024 21:05 HAYAT
Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!

Burcu Esmersoy'un sunuculuğunda gerçekleşen ve dünyayı gezme formatında düzenlenen "Dünya Güzellerim" programında Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan 6 yıl önce bir araya gelmişti. Daha sonra TV ekranlarından uzak kalan bu isimler yıllar sonra YouTube'da özgün içerik paylaşmaya başladı. Ancak YouTube'da işler yolunda gitmedi ve Bülent Ersoy'un Safiye Soyman ve Banu Alkan'la tartışıp programdan ayrıldığı gündeme gelmişti. İşte, mahşerin 3 atlısını yeniden bir araya getirecek o program ve yer alacak yeni isim!

Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...

1 MİLYON DOLARLIK TEKLİF!

Eski yayın kanalı olduğu gibi Show TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Dünya Güzellerim programında bu sefer Seda Sayan da isteniyor. Formatının da değiştiği söylenen program sadece Çeşme'de çekilecek.

İddiaya göre, Seda Sayan'ın "Dünya Güzellerim'e" katılması için ısrarla teklif gitmiş ama Sayan, programa katılmak için tam 1 milyon dolar şartı koymuş. Bunun üzerine düşünülen bir diğer isim olan Seray Sever'de şans dilenmiş. Görünüşe göre Seray Sever'in programda yer alması kesin gibi duruyor. Haziran'da çekimlerine başlanacak olan program için nefesler tutuldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR