Mahkeme son noktayı koydu! İşte, Cem Yılmaz'ın ödeyeceği tutar!

Eski eşi Ahu Yağtu ile kriz yaşayan ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında mahkeme son noktayı koydu. Oğlunun annesi olan Ahu Yağtu'ya verilen nafaka miktarını Yargıtay karara bağladı. İşte, Cem Yılmaz'ın düzenli olarak ödemesi gereken o nafaka!

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 12:31 GÜNCELLEME 26.05.2024 12:34 HAYAT
Mahkeme son noktayı koydu! İşte, Cem Yılmaz'ın ödeyeceği tutar!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 2012 yılında dünyaevine girdiği oyuncu ve manken Ahu Yağtu'dan Kemal adında bir oğlu olmuştu. Yaklaşık 20 aylık süren Yılmaz'ın evliliği 2013'te resmi olarak sonlanmıştı. Cem Yılmaz'ın ödediği nafaka ücreti ise dudak uçuklatan cinsten.

Bahar dizisine beklenmedik transfer! Usta oyuncunun yeni adresi!

"Benden daha çok estetik yaptırıyorlar!" Seda Sayan eleştirilere yanıt verdi...

10 BİN DOLARLIK NAFAKA!

Eski eşi Ahu Yağtu'ya şimdiye kadar ödediği 10 bin dolarlık nafaka miktarının azaltılıp 40 bin Türk lirası olarak değiştirilmesi talebinde bulunan Cem Yılmaz için Yargıtay 2. Hukuk Dairesi karar verdi.

Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!

Yargıtay, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 38. Hukuk Dairesi'nin kararını onayarak Cem Yılmaz'ın talebini geri çevirdi ve 10 bin dolar nafaka ödemeye devam etmek zorunda olduğuna hükmetti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR